Shish kebab

Jeg elsker å prøve ut nye middagsretter. Denne gangen ble det Shish kebab med tilbehør.


Ingredienser og tilbereding:
Kjøp shish kebab pakken fra Toro, mager kesam, div salat og karbonadedeig.

-Kok opp 2 dl vann, og ta vekk kasserollen fra platen. Legg oppi couscousblandingen og ca. 1 spiseskje smeltet smør. La den ligge i 4 minutt under lokk.
- Bland kebabblandingen med 1/2 dl vann i karbonadedeigen. Lag 10 små boller og klem de inn på pinnene. Pinnene er med i pakningen. Steik karbonadeigen til den er ferdig.
- Bland ca 1,5 dl mager kesam med tzatziki blandingen og skrell opp 1/3 av agurk. Agurken blander du inn med resten.
- Lag en god salat som passer til deg. Anbefaler salatblader med tomat, fetaost og agurk. Oliven er også godt til.

Kos deg med maten!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar